mijn Trajecten

De methodes die Jacqueline o.a. hanteert vinden hun oorsprong in de Neuro Accosiative Conditioning (N.A.C.). en E.E.C. (Emotional Energetic Coaching). Daarbij ligt de focus op oplossend handelen, bewustwording en resultaat gericht coachen, verandering vanuit het voelen, werken vanuit het buikgebied, de vrouwelijke energie, het krachtcentrum de intuïtie en deze methode zorgt ervoor dat jij in de toekomst vrij en voldaan door het leven gaat, zodat jouw dromen waarheid worden en er zowel persoonlijke als krachtige zakelijke groei volgen.

”Silence is a source of great strength.” Lao Tzu

Be the change ~  by being the leader  

Na 3 jaar is praktijk Vitaliteit toe aan een nieuwe vorm, het jasje was ik ontgroeid. Het was tijd voor verandering, door mijn eigen transformatie, persoonlijke groei en bewustwording. De innerlijke kracht en het innerlijk werk, de opleidingen en verdiepingen van de laatste 3 jaren.

Body, mind & soul by Jacqueline is zo “geboren” en omschrijft de innerlijke reis die we samen maken. Het omvat de basiselementen van mijn werk, het uitlijnen en afstemmen van jouw lichaam, je hart, je ziel en je verstand. De tijd is rijp om vanuit mijn eigen naam te werken, dit is wie ik ben en wat ik doe met hart en ziel, het is mijn “soul mission”. Als ervaringsdeskundige op het gebied van voelen en snel tot de kern komen, werk ik als facilitator, spiritueel mentor, persoonlijk coach en trainer. Veiligheid, vertrouwen, vrouw & verbinding zijn dé kernwoorden van waaruit ik werk, “the sacred container”.  

Ben jij klaar om het verschil te gaan maken voor jezelf en de transformatie aan te gaan?   

  • Mentor ship & Coaching 1:1 (trajecten)
  • Vrouwencirkels live & online (om te ervaren, te voelen en connectie te onderhouden)

Vrouwencirkel “vrouw in verbinding”

Een vrouw in haar kracht is een vrouw in verbinding met zichzelf.
Haar kracht is haar intuïtie en haar innerlijke belevingswereld. Ze zoekt haar grenzen, ze weet wat haar eigenwaarde is en ze voelt haar potentie. Ze weet al haar hele leven dat er meer is, dat ze
heimwee heeft, soms onrustig is maar de vinger er niet op kan leggen.
Haar drive en “soul calling”, zijn haar honger naar weten, naar verkenning van haarzelf en het voelen als taal van haar lichaam.
De tempel, jouw lichaam, te empoweren en het kompas af te stellen, JIJ kwam hier om JOU te zijn!! Een vrouw in haar kracht neemt verantwoordelijkheid voor haar stappen en ze geeft niet op. Ze
vertrouwt haar pad en verbindt zich met de ander vanuit haar hart en bezieling. Een vrouw die zich bewust is van haar eigen kracht, haar licht en unieke verbinding kan de wereld veranderen. In de vrouwencirkel werken we vanuit veiligheid en vertrouwen aan je eigen bewustwording en ervaren het universele energieveld. Van daaruit maken we de krachtige vrouwelijke verbinding om in de spotlight van je unieke licht te gaan staan. Empower & movement van het lichaam, korte meditatie en energetische verbinding.

You must be the change you wish to see in the world.

Embody & empower energetic traject

Het Embody & Empower Energetic traject duurt 3 maanden en is voor diegene die graag snel resultaat willen en er echt klaar voor zijn.

Level Up & Re-connect traject

Durf jij te vertrouwen op je intuïtie (innerlijk kompas) en de relatie met je lichaam aan te gaan? Klaar om te voelen, ervaren en los te laten?

Leading Lady traject

Ben je klaar om de regie over je eigen leven (terug) te nemen? Ben je depressief of heb je een burn-out of zit je verstrikt in je eigen web?

Kundalini Awakening

Opheffen van blokkades, geeft inzichten en je pad van spiritueel ontwaken zal versnellen.