Reconnect Retreat

Terug naar de essentie, naar jouw veilige basis, connecten met jezelf. Herinneren wie je in de kern bent en van daaruit een verbinding aangaan met jouw ware zelf en de natuur. Opnieuw verbinden met al wat is, jouw puurheid, liefde en je unieke potentie in dit leven.

Een veilige en vertrouwde connectie is het fundament om met anderen te kunnen verbinden. Gezonde grenzen en echte communicatie zijn waardevol in de reis van “het leven”. Ze zijn essentieel en krachtig voor ons leven hier op aarde. Even 1 dag uit je eigen omgeving, in een veilige aardse bubbel je ontdoen van beperkingen, waar je gedragen wordt door moeder natuur, maakt dat jij je batterij kunt opladen. Jezelf kunt voelen, zien en jouw kracht weerspiegeld en verstrekt retour te mogen ontvangen door de groep.

Wat ga je ervaren?
Herinnering en afstemming met jouw unieke zelf, jouw gaven en toegang krijgen tot hogere energiefrequenties, jouw essentie en gaven herinneren d.m.v. van een Kundalini Awakening Session. 

Gevoelens van diepe rust, verlichting en vermindering van stress.

Verbonden met je intuïtie. De koesterende plek “De Aardborst” draagt jou en nodigt je uit om te reinigen en terug te verbinden met al dat is in haar puurheid. Voor deze dag nemen we je mee op reis, op zoek naar je ‘roots’; en essentie en nodigen we je uit om tot innerlijke rust te komen om van daaruit weer dingen te laten ontstaan. Met een open hart en open geest voel je je energiek en herboren en deze dag is een uniek cadeau aan jezelf. 

Kortom een dag ter investering in jouw mentale, emotionele en fysieke gezondheid, naar een diepere connectie met jezelf en een verhoogd bewustzijn.

Wanneer: Zaterdag 1 juli 2023
Locatie: Boutique Retreat Center “De Aardborst”
Duur: 10.00 tot 18.00 uur inclusief vegetarische lunch
Investering: € 333,00 / early bird korting € 300,00 (geldig t/tm 5 juni)
Meer info: mail naar info@jacquelinerijks.nl of naar info@saspersonaltraining.nl

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met mij op.