Reconnect Retreat

Terug naar de essentie, naar jouw veilige basis, connecten met jezelf. Herinneren wie je in de kern bent en van daaruit een verbinding aangaan met jouw ware zelf en de natuur. Opnieuw verbinden met al wat is, jouw puurheid, liefde en je unieke potentie in dit leven.

Een veilige en vertrouwde connectie is het fundament om met anderen te kunnen verbinden. Gezonde grenzen en echte communicatie zijn waardevol in de reis van “het leven”.  Ze zijn essentieel en krachtig voor ons leven hier op aarde.

Even uit je eigen omgeving, in een veilige aardse bubbel je ontdoen van beperkingen, waar je gedragen wordt door moeder natuur, maakt dat je sneller inzichten krijgt en stappen kunt zetten of gewoon je batterij kunt opladen.

De koesterende plek “De Aardborst” draagt jou, aardt jou en nodigt je uit om te reinigen, los te laten en terug te verbinden met al dat is in haar puurheid.

Gedurende 2 dagen nemen we je mee op reis, vind jij je “roots” en essentie en nodigen we je uit om tot innerlijke rust te komen om van daaruit opnieuw dingen te mogen laten ontstaan.

Overzicht van de topics van het programma

Kundalini activatie sessie (KES)

Natuur coaching

Bodywork

Sharing

Vuurcirkel

Energie healing sessie

Na dit retreat voel jij je herboren en verbonden, je ervaart kracht en vrijheid, je laat ballast achter en voelt je letterlijk lichter, kortom een ware metamorfose vindt plaats van binnen naar buiten. Thuiskomen en jezelf verwelkomen en omarmen.

Wanneer:          Zaterdag 16 september en zondag 17 september 2023

Locatie:             Landgoed “De Aardborst”, een nieuw en luxe retreat centrum in Mierlo! 

Duur:                 zaterdag om 9.30 tot zondag 17.00 uur

Investering:       € 444 excl. btw / early bird korting € 399 excl. btw (geldig t/tm 10 aug)

                          Inclusief overnachting en lovely healty vegan food
Totaal