Kundalini Awakening by Jacqueline

De al oude Kundalini energie is in iedereen latent aanwezig vanaf de geboorte. Het is een lichaamseigen energie die als het ware ligt te slapen. Je kunt het symbolisch zien als dat er twee opgerolde slangen liggen te slapen in je basis chakra aan het begin van je ruggengraat. Een zeer krachtige liefdevolle energie zorgt voor een shift in je bewustzijn en heelt blokkades van nu en vorige levens.

Je ontvangt op deze dag een Shaktipat voorafgaand aan de Kundalini Awakening sessie.

Als deze energie in een veilige omgeving en met de juiste begeleiding geactiveerd wordt zal je lichaam vanzelf bewegingen maken. Dit leidt tot het opheffen van blokkades, geeft inzichten en je pad van spiritueel ontwaken zal versnellen. Je zult meer energie gaan ervaren niet alleen spiritueel maar ook in je dagelijks leven, creativiteit en carrière. We kunnen er heel veel over vertellen maar woorden schieten te kort over deze mooie ervaringen en belevingen. Je moet het zelf ervaren hebben, dit cadeau aan jezelf!

Liggend op een matje wordt er speciale muziek gedraaid. Ik zal je op bepaalde punten van je lichaam aanraken en met jouw toestemming de poort van jouw Kundalini Energie openen. Hierdoor zal het opschonen van jouw chakra’s en alle overtuigingen van dit en vorige levens beginnen. Dit is het begin van jouw Kundalini reis. Met alle liefde begeleid ik jou hierin verder.

Trek kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen. Een dekentje waar je onder kan liggen (vanwege de energie kun je temperatuur schommelingen ervaren).

Voorbereiding: op de dag zelf liever geen koffie, alcohol of zwaar eten, eet iets lichts maar niet teveel.
Contra indicatie: zwangerschap, bekend met epilepsie en psychoses. Bij medicijngebruik graag eerst contact opnemen.

Privé sessie (1:1) € 199,00
Groepsessie: € 88,00 (semi-private groep max 6-8 personen)

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met mij op.