Om mijn gratis e-book te downloaden dient u onderstaand formulier in te vullen. Het is optioneel om u in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Ons fysieke lichaam is de tempel waarin we leven

THE ART OF INTUITION
INNERLIJK LEIDERSCHAP

MIJN MISSIE IS ZOVEEL MOGELIJK VROUWEN TE MOGEN BEREIKEN OM HUN POTENTIE TE LEVEN EN IN HUN VROUWELIJKE KRACHT TE GAAN STAAN. IK HOOP JE HIERMEE TE INSPIREREN EN TE MOTIVEREN.

Mijn gratis e-book!

Wie ben ik en wat doe ik

Over mij

Van denken naar voelen, de stilte opzoekend om de antwoorden te vinden. Van onrust naar innerlijke rust, zodat overzicht kan ontstaan. De sleutel naar je antwoorden, die heb je reeds in jouw bezit, door de coaching begeleid ik je op deze unieke innerlijke bewustwording reis om deze sleutel te vinden.

In een coach traject bepalen we samen wat je wilt bereiken, jouw doel waaraan je gaat werken. Dit betekent dat je thuis ook aan de slag gaat met de opgedane kennis, opdrachten en inzichten.

Respect en liefde voor jou als mens, ruimte voor jezelf, mijn brede ervaring en steun gedurende jouw persoonlijke training en coaching en vooral plezier met een lach en een traan.

Inzichten, bewustwording, antwoorden, groei, innerlijke rust, gezondheid en uiteindelijk vrijheid van denken en handelen.

wat verwacht ik van jou?

Een open mind, inzet en bereidheid te luisteren en te voelen en vooral het aangaan van je verantwoordelijkheid.

Herken je jezelf in het bovenstaande of voel je dat iets je roept, wordt er iets aangeraakt bij je? Dan hebben we een match … neem gerust contact met me op.